Yazan:admin / hizmetler / 0 Yorum

Banyo Tesisat ve Tadilatı

Banyo Tesisat ve Tadilatı olarak tüm tadilat ve tamirat işlemlerini itinayla yapmaktayız. Eski banyolarınızın tadilatının tümünü yapıyoruz. Eski banyolarda demir boru tesisatı döşeli olduğu için ömrünü tamamlayan boru sızıntı yaparak yada derz dolgu aralarından su sızıntısı yaparak alt kattaki komşunuzu rahatsız etmeye başlar. Banyo ve dairedeki tüm borularınızı yeni plastik boru ile yeniliyoruz. İsteyen müşterilerimize fayans seramik duşa kabin ve modern banyo dolapları ile süsleyerek teslim ediyoruz.

Banyoda tadilatında yapılacak işler sırayla

  • Eski fayans seramik yapıların kırım işlemi
  • Kırılma sonrasında çıkan molozların taşınması
  • Moloz işleminden sonra su tesisatı ve banyodaki pis su tesisatının değişmesi
  • Banyonuza yeni sermiklerin yerleşmesi için ince bir sıva çekilmesi (Sıva ustası)
  • Sıva için gerekecek kum çimento ve diğer malzemelerin temini ve daireye kadar taşınması
  • Fayans kale bodur temini
  • Fayans seramiklerin daireye taşınması
  • Klozet duşa kabin havlupan ve isteyen müşteriye lavabo isteyenlerede banyo dolabı temini
  • Bu işlemlerden sonra su tesisat malzemelerinin montajı
  • Yeni aç kapa musluklar (Banyo bataryası, lavabo bataryası, mutfak bataryası)

Tüm bu işlemlerin hepsini Adana su tesisat olarak tek elden yapıyoruz. Yapılan her iş için usta bulmak sizin için zor olabilir biz tüm ustaların teminini ve banyonuza en güzel şekilde uyacak fayansları klozeti biz getirip monte ediyoruz.

Çevrenizde bu işleri yapılacak usta yoksa bizi arayın gelip başlayalım. Unutmayın bu işlemlerin çabucak yapılması gerekir. Kırımdan sonra sıva ustası bulamazsanız fayans örülemez. Örülmediği zaman klozet küvet montaj edilemez bu süre zarfında ev içindeyseniz banyoyu tuvaleti kullanamayacaksınız. İş uzadığını düşünürseniz çektiğiniz zahmet sizi canınızdan bezdirebilir. Arayın bizi tek kalemde siz rahatınıza bakarken biz bu saydığımız işleri yapalım.

Adana Petek Temizliği

Bu kış da yüksek fatura ödemenize gönlümüz razı olmuyor! Siz de Petek Temizliği Yaptırın, hem tasarruf edin hem daha çok ısının.

Mekânlarımızda ısınma ihtiyacını karşıladığımız kombi, petek ve tesisatlar zamanla suya maruz kalmasından dolayı içlerinde kireç, çamur ve yabancı maddeler oluşur. Bu yabancı maddeler zamanla sistemde çoğalarak suyun rahat dolaşmasına engel olur. Sistem rahat çalışmadığı için verim düşer.

Bu yüzden sürekli kullanılan özellikle de içinden su geçen sistemler, mutlaka bakıma ihtiyaç duyar. Petek temizleme, kombi bakımı bu gibi durumların yaşanmaması için önemlidir.

Doğalgaz ile çalışan bu sistemlerin zamanla kirlilik ve tozdan dolayı randımanı düşer ve evde yaşayanların güvenliği de ön plana çıkar. Bu tür sistemlerin yılda bir defa mutlaka kontrol edilmesi gereklidir. Zamanla kullanılan ısıtma sistemleri petek, kombi, yerden ısıtma tesisatları ne kadar temiz olursa randıman o kadar artar. Petek temizliği yapılması için öncelikle işi bilen ustaya ihtiyaç vardır. Ayrıca ekipman ve kullanılacak cihazlar da önemlidir. 10 bar basınçlı bir petek temizleme makinası ile tesisatta temizlik yapan usta evinizi mahvedebilir bu yüzden işi uzman bir ustanın yapması gerekir. Firmamızın kullandığı ekipman ve cihazlar tamamen italyan menşeilidir.

Temizlik yapılacak dairede her zaman kimyasala gerek kalmayabilir. Bu yüzden kimyasal kullanmadan farklı bir teknik kullanılarak temizlik yapmaktayız. Temizlikte kullanılan kimyasallar mutlaka tesisatta kalır ve sistem çalışmaya başladığı andan itibaren sistemde gezer ve zarar vermeye başlar. Firmamız tafafından ilk yıllarda ilaç (kimyasal) tercih edilmiştir fakat zamanla kimyasalın zararının fark edilmesi sonucu temizlikte kimyasal kullanımını bıraktık ve Bursa’da sadece bizim firmamız tarafından kimyasal madde kullanmadan çift yıkama sistemiyle temizleme işlemini gerçekleştiriyoruz ve müşterilerimiz kombi ve tesisatlarında hasar oluşmadan mutlu bir kış geçiriyorlar.

Sonuç olarak firmamız, yıllardır adana’da petek temizleme hizmeti vermektedir. Gün geçtikçe yeni cihaz ve tekniklerle kendini yenileyen, müşteri memnuniyetine mutlaka önem veren, işlem bittikten sonra mutlaka müşterileri takip ederek ısınma problemi gidene kadar uğraş veren, mutlaka kazancının karşılığı hizmeti vermek için çaba harcayan, kış günlerinde mutlaka tasarruf ve verim elde etmek için gerekli işlemleri yerine getiren, fazla harcanan enerjiyi azaltan, doğalgazı ortak milli gider olarak kabul eden ve ülkesinin tasarrufu için gerekli olan çaba ve hizmeti bir memleket borcu olarak gören, harcanan her kuruş sermayeyi bu ülke için ortak girdi olarak kabul eden ve en önemlisi de bir insanı mutlu ettiği zaman huzurlu olan bir düşünceye sahiptir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

ADANA’NIN HER YERİNE HIZLI HİZMET

SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

0534 570 49 39

ADANA’da Petek temizliği hizmetini kalıcı çözümlerle beraber almak herkesin hakkıdır. Yerden ısıtmalı veya duvara monte edilmiş petek olsun bir tık ile birlikte web sitemiz yada iletişim hatlarımızdan bizlere ulaşarak hızlı şekilde, belirtilen adrese gelebilir ve incelemelerde bulunabilir ve sorunuzu kolay çözebiliriz. Üstün körü değil, tam anlamı ile içinize sinecek kalitede çalışmalarımızı yapmakta olduğumuz için problemde tam teşhis konulması ve buna bağlı olarak adımların atılacağını belirtmek istiyoruz.

Petek temizliğinde pratik bir yol ise tek bir hat üzerinden temizlik ve atık suyun yapılabilmesidir. Temizlik cihazımız ile su sirkülasyonu ve temizliğin, bakım ve onarımın yapılabilmesi, gider borularının lavaboya aktarılması pis ve tıkanıklığa yol açan sorunların dışarı atılması sağlanabilir. Havlupan üzerinden makinelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz kimyasal yıkama işlemine geçmeden önce peteklerdeki sıvıların tam olarak dışarı atılmasının sağlanması, cihazımızın yarım saat kadar sadece kimyasal eklenecek şekilde çalıştırılması önemlidir. Sonrasında su berraklığını sağlayıncaya kadar su basılması ve atık su boruları ile lavaboya aktarılmasının yaklaşık birkaç saat sürmesinden sonra iyi ısınmanızın önündeki sorunu ortadan kaldırmamız mümkün olacaktır.

0534 570 49 39

 

Adana Petek Temizliği

Petek temizliği’nin yapılmasındaki ana gereksinim ne kadar yüksek derecelerde merkezi sistem yada kombi aracılığı ile ayarlar yapılırsa yapılsın, istenilen oda sıcaklıklarının elde edilememesi gibi sıkıntıların baş göstermesi ile önemlilik derecesi artmaktadır. Biz her zaman özellikle Sonbahar aylarına doğru, peteklerin elden geçirilmesi ve gün içinde bitecek bir temizlik işleminden sonra, kış aylarında bu tür sıkıntılar çekmemenizi özellikle öneriyoruz. Evinizi kirletmeden, temizliğin yapılması konusunda senelerdir elde ettiğimiz tecrübeler ile kaliteli hizmeti vermeye devam etmekteyiz. Petekler ile uzman bir el değerek düzenli zaman aralıklarına riayet edilerek ilgilenilmesinin her zaman faydası vardır.
Tesisat sistemlerinin zamanla su sızdıracak yada tamamen soğuyacak şekle gelmesini kim ister ki? Çürüme ve borulardan su sızıntılarının olmasını kaynak yaparak giderebiliriz, aynı zamanda peteklerdeki pis atıklarında dışarı çıkartılması için filtreleme cihazımızı kullnıyoruz. Çürümeye meyilli borular ise uzun süredir hiçbir bakım yapılmayanlar arasında yer alır ve bazı zamanlar yenisi ile değiştirmeye varıncaya kadar sorun çıkarabilirler. Bu nedenle petek temizliği çok önemlidir ve bu alanda profesyonel kadromuz ile  hizmet vermeye devam etmekteyiz…

0534 570 49 39

 

Adanada petek yıkama, Adanada Petek Temizleme, Adanada Kalorifer Petekleri Temizleme, Adanada Kalorifer Petek Arıza, Adanada Kombi Petek Temizleme, Adanada Kombi Petek Arıza, Adanada Kalorifer Arıza, Adana petek yıkama, Adana Petek Temizleme, Adana Kalorifer Petekleri Temizleme, Adana Kalorifer Petek Arıza, Adana Kombi Petek Temizleme, Adana Kombi Petek Arıza, Adana Kalorifer Arıza, Adana kat kaloriferi arıza, Su Tesisatı, Daire Tesisatı, Adana, Seyhan, Çukurova, Kalorifer, Kombi, Petek, Temizliği, Tıkanıklığı, Bakımı, Onarımı, Arıza

0534 570 49 39

Adana tıkanık gider temizleme firmaları, ve  Adana makina ile tıkanık boru açma şirketleri

Her şeyin en güzeline layık olan sevgili Adanalılar. Yaşam alanlarınızda kullanmakta olduğunuz su ihtiyaçlarınızı karşıladığınız tesisatlarınız tıkanabilir en olmadık zamanda yarı yolda bırakmasını istemeyenler için hazırladığımız bu yazımızda sizleri Adana tıkalı gider temizleme hakkında bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Her şeyin en güzeline layık olan sevgili Adanalılar. Yaşam alanlarınızda kullanmakta olduğunuz su ihtiyaçlarınızı karşıladığınız tesisatlarınız tıkanabilir en olmadık zamanda yarı yolda bırakmasını istemeyenler için hazırladığımız bu yazımızda sizleri Adana tıkalı gider temizleme hakkında bilgilendirmeye çalışıyoruz.

 

Sürekli gelişen teknolojiyi sizler için takip eden ve profesyonel ekipmanları, işinin ehli ustaları ve güler yüzlü hizmeti ile sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışan olan firmamız sizlerin tıkalı giderleriniz temizlesin siz de rahat edin.

Kaliteli ve güler yüzlü hizmetin adresi firmamız ile ilgili daha fazla ayrıntıyı bulabileceğiniz, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi görebileceğiniz web sitemiz hizmetiniz girmiştir. Tüm Adana’ya 7 gün 24 saat hizmet vermekte olan firmamıza 0534 570 49 39 nolu telefon hattımız üzerinden veya web site adresimiz üzerindeki diğer iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz. İşinizi şansa değil uzmanına bırakın!